Om företaget och personalen

Om företaget

Ljungandalen VVS AB är ett företag med lång erfarenhet och gedigen branschkunskap. Vår höga servicenivå och den höga kvaliteten på våra arbeten har gett oss många nöjda kunder som återkommande anlitar oss. Vårt kontor och vår butik hittar du i Fränsta, en by som ligger beläget i den vackra Ljungandalen i Ånge kommun.

 

Företaget grundades 1956 av Sverker Almgren och hette då Almgrens rör. År 1992 övertog sonen Anders företaget och han bytte sedan namnet till Anders Almgren VVS AB. I drygt 26 år drev Anders företaget som idag har har fyra anställda. Anders fru Paula sköter den administrativa delen i företaget. 2018 köpte två av medarbetarna företaget och i med det byttes namnet till Ljungandalen VVS. Verksamheten fortsätter i samma anda som tidigare.  

Vi är auktoriserade enligt Säker Vatteninstallation. Genom att anlita ett auktoriserat företag kan du känna dig trygg i att du får en säker och trygg VVS-installation. Läs gärna mer på deras webbplats www.sakervatten.se . Vår höga servicenivå och den höga kvaliteten på våra arbeten har gett oss många nöjda kunder som återkommande anlitar oss.

Personal

Jonatan

RÖRMOKARE & Ägare

Vår ”alltid perfekt i håret” kille jobbar på fältet och har koll på vårt sortiment. Har en lång arbetserfarenhet inom branschen och arbetat länge på företaget.

David

Rörmokare & ägare

Vår ”stor på jorden” kille varvar arbetstiden med att vara ute på fältet och räkna på jobb.  Har en lång arbetserfarenhet och har jobbat på företaget lång tid. 

ANDERS

Rörmokare

Vår ”gillar bilar med drag” kille jobbar på fältet, mestadels för företag som vi har avtal med. Jobbat länge inom branschen.

Björn

Rörmokare

Vår ”hälsofreak” kille jobbar på fältet, mestadels för företag som vi har avtal med. Har nyligen kommit ”hem” från stora världen för att arbeta där han hör hemma.

JOANNA

ADMINiSTRATION

Vår ”tycker om sovmorgon” tjej jobbar på kontoret med det administrativa. Är en alltiallo som hjälper killarna. Försöker att lära sig om VVS branschen.

PAULA

ADMINISTRATION

Vår ”många järn i elden” tjej jobbar på kontoret med det administrativa på halvtid. Har lång erfarenhet då hon ägt företaget förut. Kan det mesta väldigt bra.